Antena 3 CNN Actualitate Moartea bărbatului care a încercat să-şi dea foc în faţa primăriei deschide anchete peste anchete. Medicii şi poliţiştii, luaţi la întrebări

Moartea bărbatului care a încercat să-şi dea foc în faţa primăriei deschide anchete peste anchete. Medicii şi poliţiştii, luaţi la întrebări

Moartea bărbatului care a încercat să-şi dea foc în faţa primăriei deschide anchete peste anchete. Medicii şi poliţiştii, luaţi la întrebări
de O.P.    |    11 Sep 2012   •   05:37

Totul depinde de necropsie, care ar putea fi finalizată astăzi. Poliţiştii au reuşit să-l oprească înainte ca acesta să-şi dea foc, dar i s-a făcut rău. Medicii spun că avea un hematom la cap, şi în plus, era şi diabetic.

Cei doi protestatari au adus în faţa sediului primăriei sectorului 5 o butelie cu arzător, iar unul dintre ei avea şi o sticlă cu un lichid inflamabil. Şi-au motivat protestul extrem prin faptul că nu au fost primiţi în audienţă şi au ameninţat că îşi vor da foc. Gardienii au intervenit în forţă ca să-i împiedice.

Unul dintre cei doi bărbaţi a acuzat imediat dureri cardiace, aşa că medicii aflaţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze.

La scurt timp după ce a fost transportat la spitalul Colţea, bărbatul în vîrstă de 59 de ani a murit.

Poliţia Capitalei a deschis o anchetă în acest caz, moartea fiind considerată suspectă.

Cel de-al doilea protestatar a fost dus la secţie şi amendat cu 200 de lei. Oamenii erau nemulţumiţi că primăria nu le-a dat banii care li se cuveneau pentru cîteva lucrări de anvelopare a blocurilor.

Reprezentanţii primăriei sectorului 5 au comunicat că protestatarii nu erau înscrişi în audienţă şi nici nu au spus ce problemă au. Edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, nu a putut fi contactat.




×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close