Antena 3 CNN Actualitate Năstase va fi citat la domiciliu în cazul "Mătuşa Tamara", pentru că nu s-a făcut dovada încarcerării

Năstase va fi citat la domiciliu în cazul "Mătuşa Tamara", pentru că nu s-a făcut dovada încarcerării

Năstase va fi citat la domiciliu în cazul "Mătuşa Tamara", pentru că nu s-a făcut dovada încarcerării
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    25 Iun 2012   •   10:49

Judecătorii ICCJ au constatat, în dosarul "Mătuşa Tamara", în care Adrian Năstase este judecat pentru corupţie, că până luni nu s-a făcut dovada cu acte a punerii în executare a mandatului de arestare emis pe numele fostului premier, urmând să fie citat la domiciliu pentru termenul din 3 septembrie.

Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a reluat, luni, dezbaterile în cazul recursurilor făcute de procurorii anticorupţie şi de Adrian Năstase, Ioan Melinescu şi Ristea Priboi în dosarul de corupţie cunoscut sub numele de "Mătuşa Tamara", informează Mediafax.

Avocatul lui Adrian Năstase, Viorel Roş, le-a spus judecătorilor că are întocmite motivele de recurs, dar că acestea nu au fost semnate de către clientul său, din cauza evenimentelor dramatice ce au avut loc în ultima vreme.

El a solicitat acordarea unui nou termen de judecată, pentru ca Adrian Năstase să poată semna recursul.

Fostul premier, Adrian Năstase a încercat să îşi ia viaţa, împuşcându-se cu un revolver Smith and Wesson, calibrul 45. Acesta şi-a îndreptat arma spre cap, iar datorită intervenţiei prompte a poliţistului care îl însoţea plaga nu a fost fatală.

Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.

Medicii care l-au îngrijit pe Adrian Năstase vor stabili luni dacă fostul premier poate fi transferat la Spitalul Penitenicar Rahova
. Decizia va fi luată de o comisie de medici, după ce Năstase va fi supus mai multor investigaţii.

×
Parteneri
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie
x close