Antena 3 CNN Actualitate Oana Stancu a vorbit despre bătălia vieţii ei. Declaraţiile impresionante făcute de jurnalistă în emisiunea Sinteza Zilei

Oana Stancu a vorbit despre bătălia vieţii ei. Declaraţiile impresionante făcute de jurnalistă în emisiunea Sinteza Zilei

Oana Stancu a vorbit despre bătălia vieţii ei. Declaraţiile impresionante făcute de jurnalistă în emisiunea Sinteza Zilei
23 Feb 2014   •   23:37

Oana Stancu, unul dintre cei cei mai buni jurnalişti de investigaţie din România, a vorbit, în cadrul ediţiei de duminică a emisiunii Sinteza Zilei, despre lupta pe care o dă pentru propria viaţă.

„Au fost luni foarte grele şi motivul pentru care am lipsit a fost cel legat de imposibilitatea fizică de a fi în studio, un motiv legat de nevoia de a mă proteja, orice tensiune ar fi putut fatală”, a declarat Oana Stancu.

Jurnalista a declarat că doreşte să pună capăt speculaţiilor precum cea potrivit căreia ar fi suferit o dublă mastectomie. Oana Stancu a precizat că suferă de trombofilie, o boală genetică gravă cu care foarte mulţi oameni trăiesc, fără ca măcar să ştie de ea.

Jurnalista a explicat că în corpul său "se bat două pachete de gene", unele care provoacă coagularea sângelui şi altele care dau hemoragii.


"Eu nu ştiam dacă acest copil va supravieţui, dacă acest copil va fi normal", a mai spus jurnalista, explicând motivul pentru care nu a dorit să vorbească despre problemele sale în ultimele luni.

"Cea mai grea a fost decizia de a merge mai departe, (...) ştiind că poate fi un copil cu probleme", a mărturisit Oana Stancu.

"Riscurile sunt să vină mai devreme decât e cazul. (...) Acum eu nu ştiu ce i-am transmis din pachetul meu genetic şi cu ce se va confrunta. Şi riscurile pentru mine, pe care nu vreau să le detaliez. Îţi spun sincer, nici nu vreau să le iau în calcul. (...) Am încredere atât de mare în medicii mei, încât cred că va fi bine", a mai precizat Oana Stancu.

Jurnalista a menţionat că pe fetiţa sa o va chema Maria Victoria.









×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea oana stancu
Parteneri
Revolta fermierilor împotriva unui nou sistem antigrindină
x close