Antena 3 CNN Actualitate Parlamentarii şi-au făcut farmacie cu preţuri preferenţiale. Medicamentele costă cu 30% mai puţin

Parlamentarii şi-au făcut farmacie cu preţuri preferenţiale. Medicamentele costă cu 30% mai puţin

Parlamentarii şi-au făcut farmacie cu preţuri preferenţiale. Medicamentele costă cu 30% mai puţin
de M.T.    |    31 Aug 2014   •   13:55

Maşină la scară, cazare în hoteluri de patru stele şi plimbări în străinătate. Toate, pe banii noştri. Cam aşa arată viaţa de parlamentar. Perfectă, ar spune unii, mai ales că săptămâna de lucru are pentru aleşi, doar două zile.

Deputaţii au cerut însă şi mai mult. Medicamente mai ieftine ca pe piaţă. Aşa că în Parlament s-a deschis o farmacie cu preţuri preferenţiale.

Astfel, un medicament care în orice altă farmacie costă chiar şi 16 lei, în Parlament poate fi cumpărat cu 11,40 lei. Pentru aleşi, pastilele sunt cu 30% mai ieftină.

Farmacia parlamentarilor are contract cu policlinica Ministerului de Interne. Nici acolo, nici în Parlament nu poate intra bolnavul obişnuit. Doar privilegiaţii.

Mai mult decât atât, în loc să găseasacă o modalitate pentru ca toată lumea să cumpere medicamente mai ieftine, aleşii spun că, de fapt, n-au nicio reducere.

Dar privilegiile nu se termină aici. Parlamentarii nu vor mai fi nevoiţi să meargă din farmacie în farmacie dacă nu găsesc un medicament. Îl pot primi la comandă, în două-trei ore.

×
Subiecte în articol: farmacie medicamente parlament
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close