Antena 3 CNN Actualitate Radu Soviani: Am fost primul jurnalist care a scris despre creditul lui Udrea, în 2008

Radu Soviani: Am fost primul jurnalist care a scris despre creditul lui Udrea, în 2008

Radu Soviani: Am fost primul jurnalist care a scris despre creditul lui Udrea, în 2008
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    14 Feb 2015   •   19:34

Analistul economic Radu Soviani spune că el este cel care a scris pentru prima dată de creditul fostei şefe a PMP, Elena Udrea, în anul 2008, şi despre faptul că nu au fost respectate toate criteriile bancare.

 
"Am fost primul jurnalist care am scris despre acest lucru, în decembrie 2008, creditul Elenei Udrea, când dânsa - cu venituri anuale estimate la 35.000 de euro - a reuşit ceea ce n-ar fi reuşit niciun român vreodată, să obţină un credit de 3,2 milioane de euro. Este clar că ea nu respectă criteriile pentru un credit şi atunci respecta alte criterii, care probabil au fost fabricate", a spus Radu Soviani, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de ştiri, de la Antena 3.
 
"A vrut să-şi câştige independenţa financiară", a conchis analistul economic Radu Soviani.
 
Elena Udrea este în arest acum, pentru 30 de zile. Magistraţii Curţii Supreme au decis, miercuri seara, să emită mandat de arestare în urma denunţului lui Dinu Pescariu în Dosarul Microsoft, potrivit căruia Udrea ar fi luat 500.000 de euro, în diferite tranşe, cu promisiunea că va rezolva o problemă în justiţie
 
Decizia judecătorilor nu este însă definitivă şi a fost contestată deja de avocaţii Elenei Udrea. Însă pe Udrea o aşteaptă audieri şi în celelalte dosare de la DNA, iar procurorii spun că au probe grele împotriva ei. 

Potrivit DNA, Elena Udrea a fost reţinută pentru trei fapte de trafic de influenţă - în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, în legătură cu derularea contractului e-România şi în legătură cu pretinderea şi primirea a 500.000 de euro -, precum şi pentru spălare de bani.

Fost ministru al Turismului şi candidat la alegerile prezidenţiale de anul trecut, Elena Udrea, în vârstă de 41 de ani, a câştigat notorietate datorită relaţiei ei apropiate cu Traian Băsescu, preşedinte al României între 2004 şi 2014.
 
Citiţi şi TUN de 1.000.000 de euro la Gala Bute. O mână de tineri a găsit într-o oră ce DNA n-a găsit în doi ani

De ce ZÂMBEŞTE Udrea cu cătuşele la mâini şi REPETĂ gestul făcut la nas. Psihologii îi "citesc" mişcările

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close