Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Cum vrea Băsescu să-i aducă voturi lui Udrea şi să scape de dosarele pe care le are

Sinteza zilei: Cum vrea Băsescu să-i aducă voturi lui Udrea şi să scape de dosarele pe care le are

Sinteza zilei: Cum vrea Băsescu să-i aducă voturi lui Udrea şi să scape de dosarele pe care le are
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    15 Sep 2014   •   22:08

Preşedintele României, Traian Băsescu, vrea să fie cetăţean moldovean fie pentru a fugi de acuzaţiile de trădare şi abuz în serviciu, fie pentru a-şi ajuta protejata pe plan politic. Acestea au fost principalele explicaţii analizate şi comentate luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

 
"Poate după ce îmi voi termina mandatul, voi cere cetăţenia Republicii Moldova, în semn de respect pentru Republica Moldova şi ca semn de dragoste pe care o port oamenilor din această ţară. (...) Sper să pot beneficia şi eu de întoarcerea acestei opţiuni, că şi noi am acordat cetăţenii lor", spunea, anul trecut, Traian Băsescu, aflat în vizită în Moldova. 
 
"Poate crede că va aduce voturi din Republica Moldova pentru preferata lui (Elena Udrea - n.r.), mizeaza pe o zonă pe care o cunoaşte bine sau poate se gândeşte ca fiind cetăţean moldovean poate să şi candideze în Republica Molvova", a comentat jurnalistul Adrian Ursu, luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
"Sau poate vrea să se facă deputat la Chişinău, să spună că e protejat de imunitatea de parlamentar moldovean, când se redeschis dosarele", a adăugat Ursu, făcând referire la dosarul Flota, sau cel cu casa din Mihăileanu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close