Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Dezvăluiri despre ÎMBOGĂŢIŢII regimului mafiot

Sinteza zilei. Dezvăluiri despre ÎMBOGĂŢIŢII regimului mafiot

Sinteza zilei. Dezvăluiri despre ÎMBOGĂŢIŢII regimului mafiot
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    26 Mai 2015   •   23:00

Puiu Popoviciu este unul din cei mai mari miliardari ai ţării. Numele lui este legat de afaceri precum Băneasa Investments sau Băneasa Rezidenţial.

 
În urmă cu aproape 11 ani, Universitatea de Agronomie s-a asociat cu Puiu Popoviciu. Imensul teren a fost subapreciat de 10 ori, astfel că "gogoaşa" a fost înghiţită de universitate, care trebuia să primească o sumă fixă pe an.
 
Pentru că nu s-a întâmplat, specialiştii investighează acum afacerile marca Puiu Popoviciu. Din 2008, nici suma fixă anuală nu a mai fost primită de universitate, aşa că actuala conducere s-a adresat instanţei.
 
Pentru vechea conducerea a universităţii, lucrurile stau altfel: fostul rector spune că nu are nimic să-şi impută. Mai mult, "suntem toţi responsabili", a spus fostul rector.

 
De cealaltă parte, firma lui Popoviciu a refuzat să comenteze.
 
Puiu Popoviciu controlează zeci de afaceri şi este unul din cei mai discreţi milionari ai României, el ferindu-se de presă.
 
În Capitală, controlează mai multe reţele de hoteluri şi restaurante. 
 
În 2012, Puiu Popoviciu a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie în legătură cu tranzacţionarea la un preţ subevaluat a unui teren de 224 de hectare de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice Bucureşti, cauzând un prejudiciu de peste 600 milioane lei statului.


 

×
Subiecte în articol: Puiu Popoviciu Sinteza Zilei Mihai Gâdea Dan Voiculescu gheorghe falca Robert Turcescu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close