Antena 3 CNN Actualitate Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Cioabă. Cum va putea ajunge în România regele romilor

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Cioabă. Cum va putea ajunge în România regele romilor

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Cioabă. Cum va putea ajunge în România regele romilor
de O.P.    |    16 Aug 2013   •   05:53

Florin Cioabă rămâne pentru moment în clinica din Turcia.  El este în comă indusă şi respiră cu ajutorul aparatelor deşi starea de sănătate a avut o uşoară evoluţie de la internare şi până acum.

Un avion SMURD ar putea să-l aducă în ţară, dacă va fi nevoie. Costul transportului va fi suportat de familia pacientului, se precizează într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

Florin Cioabă a fost consultat de două ori de medicul Şerban Brădişteanu. Starea de sănătate este în continuare gravă, aşa că nu poate fi transferat la un spital din România.

Florin Cioabă a avut în spital un stop cardiorespirator, dar medicii au reuşit să-l resusciteze. Deocamdată, operaţia este exclusă. Ea va fi făcută în România după ce va fi adus în ţară.

Rudele lui Florin Cioabă au plecat în pelerinaj în Turcia. Deja mai mulţi veri şi prieteni au ajuns la clinica în care este internat regele.
Medicii sunt totuşi rezervaţi în privinţa îmbunătăţirii stării de sănătate a lui Florin Cioabă. Rudele se roagă însă la Dumnezeu ca regele lor să supravieţuiască.

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close