Antena 3 CNN Sport Lucian Bute, victima unei conspiraţii

Lucian Bute, victima unei conspiraţii

Lucian Bute, victima unei conspiraţii
08 Dec 2015   •   11:34

Unul dintre cei mai cunoscuti specialisti din lumea boxului romanesc, comentatorul Adrian Fetecau, a lansat o ipoteza surpriza in ceea ce il priveste pe Lucian Bute.

Crainicul de la Radio Romania Actualitati sustine ca Lucian Bute a fost victima unei conspiratii in partida cu James DeGale, pierduta in mod surprinzator dupa o decizie a arbitrilor judecatori, scrie ziare.com.

"Am comentat atatea meciuri in cariera mea si totusi decizia m-a lasat fara replica. Timp de vreo 15-20 de secunde din transmisiune, am fost mut. Am vazut buletinele de punctaj ale arbitrilor dupa meci. Nu este posibil ca postul britanic Sky Sport, televiziunea lui DeGale, sa dea 114 la 114, iar doi arbitri sa dea 117 la 111!

Ba, mai mult, doi din trei arbitri i-au dat ultimele doua reprize englezului in conditiile in care el nu a facut altceva decat sa stea cu bratele in cap. Dupa parerea mea, a fost rea-vointa. Pana si comentatorii de la Sky Sport au avut un moment de uluiala dupa ce dadusera in comentariu meci egal. Dupa parerea mea, Lucian a castigat clar meciul", a spus Fetecau in Ring.

Potrivit spuselor lui Fetecau, Bute a fost privat de victorie intrucat in culise s-au tras sfori pentru o revenire a lui Carl Froch, care ar urma sa se dueleze cu DeGale.

"Miza acestui meci a fost clara: DeGale trebuia sa isi pastreze cu orice pret centura pentru ca se preconizeaza un mare meci, vara viitoare, intre el si Carl Froch. Au inceput pistonarile si promotorii vor sa-l readuca in ring pe Froch, care s-a retras. Eddie Hearn, fostul manager al lui Froch si actualul manager al lui DeGale, vrea sa-i puna fata in fata si va reusi pentru ca are influenta asupra lor.

Va fi un meci cu foarte multi bani si cu audienta maxima. Vor sa stranga pe Wembley, pentru ca acolo va avea loc meciul, 80.000 de oameni. Si, atunci, DeGale trebuia sa ramana cu centura", a mentionat Fetecau.

Lucian Bute a ratat, la sfarsitul lunii noiembrie, sansa de a redeveni campion mondial desi a facut un meci superb in fata britanicului James DeGale.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close