Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea şi ceilalţi martori o contrazic pe Ana Maria Strauss. Accidentul de pe Kiseleff putea fi evitat (VIDEO)

Mircea Badea şi ceilalţi martori o contrazic pe Ana Maria Strauss. Accidentul de pe Kiseleff putea fi evitat (VIDEO)

Mircea Badea şi ceilalţi martori o contrazic pe Ana Maria Strauss. Accidentul de pe Kiseleff putea fi evitat (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
28 Apr 2009   •   22:49

Accidentul în urma căruia o studentă şi-a pierdut viaţa pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Kiseleff, în martie 2008, putea fi evitat. Tânăra nu alerga pe trecere iar pe bulevard se circula destul de bine. Martorii din acest dosar, printre care şi Mircea Badea, au contrazis-o marţi în faţa instanţei pe autoarea accidentului, Anna Maria Straus.

Ludmila Duplei, sora studentei care şi-a pierdut anul trecut viaţa, spulberată pe o trecere de pietoni de pe şoseaua Kiseleff, a trecut marţi prin momente cumplite. A ascultat în sala de judecată, de câteva ori, povestea accidentului. A fost ziua în care au fost chemaţi martorii, printre care şi Mircea Badea.

?Este de departe cel mai violent moment pe care l-am vazut în viaţa mea. A fost lovită, s-a răsucit de două ori în aer şi a aterizat pe scuar? a spus realizatorul TV.

Despre autoarea accidentului, martorii nu au avut cuvinte prea bune. ?Nu cred că a avut o atitudine corespunzatoare atâta timp cât ea nu şi-a scos nici măcar ochelarii de soare de la ochi. A stat cu mâinile în sân, nepăsătoare? a spus unul dintre cei prezenţi la incident.

De partea cealaltă, apropiaţii Anei Maria Strauss încearca să-i ia apărarea femeii. Nu era nepasatoare faţă de ce se întâmpla în faţa ei. Şocul o lăsase fără reacţie.

La termenul următor al procesului urmeaza să mai fie audiaţi şi alţi martori şi se va lua în discuţie expertiza tehnică realizată de parchet, care arată că tânara de doar 20 de ani traversa regulamentar şoseaua.



Observator

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close