Antena 3 CNN Politică Premier şi miniştri, în campanie pentru candidatul PDL la Primăria Cluj

Premier şi miniştri, în campanie pentru candidatul PDL la Primăria Cluj

Premier şi miniştri, în campanie pentru candidatul PDL la Primăria Cluj
Sursa foto: Emil Boc
30 Ian 2009   •   12:41

Premierul Emil Boc, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, Vasile Blaga, vor participa sâmbătă, la Cluj-Napoca, la lansarea campaniei electorale a lui Sorin Apostu, candidatul PDL Cluj la Primăria Cluj-Napoca,.
?Până acum şi-au confirmat prezenţa la eveniment domnii Boc, Blaga şi Berceanu. Programul începe de la ora 11.00 şi include prezentarea candidatului precum şi a strategiei guvernului pentru Cluj-Napoca. Avem, mai apoi, şi un program artistic?, a anunţat Apostu.
Premierul nu se află la prima descindere în sprijinul candidazului PDL. Boc a putut fi văzut la Cluj-Napoca şi sâmbăta trecută, sărbătorind Unirea Principatelor alături de Sorin Apostu, pe care l-a recomandat ca primar clujenilor care au venit la spectacolul organizat de municipalitate la Casa de Cultură a Studenţilor.
Alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca vor avea loc pe 15 februarie, în cursă fiind angrenaţi candidaţi ai PSD, PDL, PNL şi PRM, dar şi un sindicalist de la Cartel Alfa.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boc ministri candidat Sorin Apostu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close