Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu loveşte un copil în campania din 2004. "Nu îmi dau seama despre ce e vorba" (IMAGINI ŞOCANTE)

Traian Băsescu loveşte un copil în campania din 2004. "Nu îmi dau seama despre ce e vorba" (IMAGINI ŞOCANTE)

Traian Băsescu loveşte un copil în campania din 2004. "Nu îmi dau seama despre ce e vorba" (IMAGINI ŞOCANTE)
Sursa foto: basescu
26 Noi 2009   •   20:34

Imagini surprinzătoare, prezentate de jurnaliştii de la Gardianul, cu preşedintele Traian Băsescu, pe vremea când se afla în campanie electorală, în 2004.

Aflat la Ploieşti, unde era amenajată o scenă de campanie, Traian Băsescu s-a aplecat să asculte cererea unei femei.

În apropiere de aceasta, un copil pare că spune ceva care îl supără pe preşedinte, pentru că se alege cu un tratament neobişnuit: Traian Băsescu îl loveşte direct în faţă. Potrivit martorilor, citaţi de Gardianul, copilul ar fi spus că ar vota cu Iliescu.

?Vă asigur că o să mă uit şi o să vă dau o explicaţie. Nu îmi dau seama. A spus copilul ceva? A vorbit urât? Vă asigur că voi da o explicaţie publică? a spus Traian Băsescu, invitat la Realitatea TV, la vederea filmului. ?Nu ştiu dacă nu cumva acel copil i-a vorbit urât femeii? a continuat el.

?Ştiu că sunt un martor lipsit de credibilitate, datorită adversităţii pe care o simt faţă de Traian Băsescu. Acel copil, care nu era un aurolac, a strigat Trăiască Iliescu. Lumea a râs. Au trecut câteva zeci de secunde, deci nu se poate spune că a fost un gest lipsit de premeditare. Mai întâi l-a lovit în plex cu dosul mâinii şi apoi peste faţă. Cred că acel copil nu prea ştia bine ce i se întâmplă. Alături de mine se mai aflau câteva persoane care au văzut această scenă. Printre aceştia Florin Anghel, Teodor Meleşcanu, Călin Popescu Tăriceanu? a povestit la Realitatea TV Dinu Patriciu, care a declarat că a fost de faţă la incident.

Traian Băsescu loveşte un copil



Reacţia lui Traian Băsescu



Vezi reacţia oficială a lui Traian Băsescu

Susţinătorii lui Traian Băsescu susţin că materialul video ar fi trucat. Această variantă ar putea fi explicată prin absenţa unor scurte secvenţe din material, dar şi prin prezenţa unor anomalii vizuale, care pot fi observate la o derulare lentă a imaginilor. Astfel, varianta trucajului a fost de asemenea postată joi noapte pe internet:

Varianta trucajului, în viziunea susţinătorilor lui Băsescu


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: lovitura copil
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close