Antena 3 CNN Actualitate Doctor englez în filozofie, acuzat că a abuzat sexual 20 de minori români (VIDEO)

Doctor englez în filozofie, acuzat că a abuzat sexual 20 de minori români (VIDEO)

Doctor englez în filozofie, acuzat că a abuzat sexual 20 de minori români (VIDEO)
Sursa foto: pedofil
05 Oct 2009   •   20:56

Un englez, doctor în filozofie, licenţiat în psihologie, este acuzat că a abuzat 20 de tineri români cu vârste cuprinse între 14 si 18 ani. Băieţii se ofereau pentru sume cuprinse între 100 şi 350 de lei. Bărbatul îşi închiriase un apartament în Bucureşti şi tocmai se pregătea de o partida de amor cu doi minori din Petroşani. Însă, politiştii i-au stricat ziua cu un mandat de arestare.

Douăzeci de tineri, toţi din Valea Jiului, şi toţi cu vârste între 14 şi 18 ani, au trecut prin patul bãrbatului de 40 de ani. Cetăţean britanic, cu rezidenţă în Olanda, a înţeles anul trecut că România este ţara unde-şi poate satisface poftele. Ajutat de un român care-i ştia problemele, britanicul şi-a început aventura, după ce a închiriat mai întâi un apartament în Petroşani.

Omul, doctor în filosofie şi consultant al unei multinaţionale, a fost tot timpul extrem de precaut. Nimeni nu-i ştia numele adevãrat şi nici naţionalitatea. Se prezenta folosindu-se de numele unui site destinat comunităţii gay.

După câteva luni petrecute la Petroşani, a început să colinde ţara. Poliţia i-a găsit urmele la Craiova, Constanţa şi Bucureşti unde a închiriat apartamente. Ciudat însã, victime îi cădeau tot băieţi din valea Jiului, pentru care plătea bine.

Pedofilul a fost prins, după ce poliţiştii au găsit în laptopul său fotografii şi filme porno cu minori români. Profesorul de filosofie a recunoscut că-i aparţin, însă s-a apărat spunând cã nu ştia ce vãrste aveau.

Judecãtoria Petroşani a dispus arestarea preventivã a bărbatului pentru 29 de zile. Dacă era prins în Marea Britanie, bărbatul ar fi fost acuzat de pedofilie şi asta l-ar fi putut costa chiar şi închisoare pe viaţă. În România poate lua cel mult 15 ani de închisoare.



Observator

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close