Antena 3 CNN Timp liber Film TRAGEDIE pe platoul de filmare al noului lungmetraj regizat de Martin Scorsese. O persoană a murit şi alte două au fost rănite

TRAGEDIE pe platoul de filmare al noului lungmetraj regizat de Martin Scorsese. O persoană a murit şi alte două au fost rănite

TRAGEDIE pe platoul de filmare al noului lungmetraj regizat de Martin Scorsese. O persoană a murit şi alte două au fost rănite
Sursa foto: Foto:rogerebert.com
30 Ian 2015   •   09:49

O persoană a murit şi două au fost rănite, joi, în urma prăbuşirii unui tavan pe platourile de filmare din Taiwan ale peliculei "Silence", în regia lui Martin Scorsese, a indicat un purtător de cuvânt al producţiei, citat de Reuters.

La momentul accidentului, cei trei lucrau la consolidarea unei clădiri a Studiourilor CMPC, care fusese considerată nesigură, a indicat într-o declaraţție purtătoarea de cuvânt a filmului, Leslee Dart.

"Toată lumea este în stare de şoc şi de durere şi îşi exprimă cea mai profundă îngrijorare şi simpatie pentru familiile persoanei care a murit şi pentru cei răniţi", a completat ea, fără a oferi detalii despre starea persoanelor rănite.

"Silence", aflat încă în faza pre-producţie, este primul film al lui Scorsese după "The Wolf of Wall Street" (2013) şi îi va avea în distribuţie pe Liam Neeson, Andrew Garfield şi Adam Drive.

Adaptat după romanul cu acelaşi nume al autorului japonez Shusaku Endo, pelicula are în centru povestea unor misionari iezuiţi portughezi din secolul al XVII-lea care se confruntă cu violenţele şi persecuţiile în Japonia.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close