Antena 3 CNN Actualitate Adepţii lui Gregorian Bivolaru s-au integrat în absolut. Gurul a lipsit, dar a "vegheat" meditaţia prin telepatie

Adepţii lui Gregorian Bivolaru s-au integrat în absolut. Gurul a lipsit, dar a "vegheat" meditaţia prin telepatie

Adepţii lui Gregorian Bivolaru s-au integrat în absolut. Gurul a lipsit, dar a "vegheat" meditaţia prin telepatie
de O.P.    |    28 Aug 2014   •   06:10

Peste 300 de adepţi MISA au format cea mai mare spirală din aceast vară, la malul mării, în Costineşti. Yoghinii veniţi din toate colţurile ţării şi chiar din străinătate s-au integrat în absolut doar după ce au prezentat legitimaţia de membru.

Guru Gregorian Bivolaru nu a fost prezent, din cauză că pe numele lui există un mandat de arestare european. Însă adepţii lui susţin că le veghează meditaţia în mod telepatic.

Timp de o oră, adepţii MISA au stat prinşi în spirală pe un teren de la marginea staţiunii Costineşti. Yoghinii au ales cu grijă momentul, pentru a surprinde clipa în care, spun ei, pământul se opreste în loc, iar cei din spirala se incarcă cu energii pozitive.

Yoghinii au evitat contactul cu persoane care nu fac parte din organizaţie, şi-au ascuns feţele şi au refuzat să vorbească. Curioşii nu s-au putut apropia de spirală. Doar cei care au prezentat legitimaţiile de membru MISA au avut acces.

Simpozionul International de Yoga a inceput la Costinesti pe 1 august si tine pana pe 7 septembrie. Zilnic au loc meditatii, conferinte si spectacole, la care participa doar membrii MISA.

×
Subiecte în articol: MISA
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close