Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu, la Sinteza zilei: Procurorul Emilian Eva va povesti cine dădea comenzile. Nu e omul unei singure ticăloşii

Adrian Ursu, la Sinteza zilei: Procurorul Emilian Eva va povesti cine dădea comenzile. Nu e omul unei singure ticăloşii

Adrian Ursu, la Sinteza zilei: Procurorul Emilian Eva va povesti cine dădea comenzile. Nu e omul unei singure ticăloşii
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Iul 2015   •   23:07

Jurnalistul Adrian Ursu şi-a exprimat convingerea că procurorul din dosarul "Telepatia", care a fost reţinut de procurorii DNA pentru mai multe infracţiuni, între care luare de mită şi fals în acte, "va începe să povestească cine îi dădea comenzi".

"Emilian Eva nu este omul unei singure ticăloşii. A fost pus la mai multe treburi similare", a afirmat Adrian Ursu, joi seară, la Sinteza Zilei, amintind inclusiv dosarul Loteria 2.

Procurorul Eva a fost extrem de uşor de manevrat şi sper că se va ajunge, din treaptă în treaptă, şi la Daniel Morar sau la Băsescu Traian, a mai spus Adrian Ursu.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă nu cumva fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat atacul la adresa înaltului prelat musulman din România tocmai pentru a masca reţinerea procurorului Emilian Eva, Adrian Ursu a răspuns că, cel mai probabil Băsescu era "tulburat".

"Omul ăsta are în fibra lui astfel de ieşiri iresponsabile. A fost şef al CSAT. (...) Putea oricând să arunce Româna într-o nebunie", a completat Adrian Ursu.

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu Sinteza Zilei Emilian Eva
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close