Antena 3 CNN Actualitate Află care sunt cele mai bune pârtii şi unde a nins cel mai mult. Vezi cum au petrecut românii în aer liber

Află care sunt cele mai bune pârtii şi unde a nins cel mai mult. Vezi cum au petrecut românii în aer liber

Află care sunt cele mai bune pârtii şi unde a nins cel mai mult. Vezi cum au petrecut românii în aer liber
de O.P.    |    01 Ian 2012   •   11:59

Peste 2.000 de români au petrecut sfârşitul anului în staţiunile de pe Valea Prahovei, unde s-au bucurat din plin de zăpadă. Stratul măsoară între 20 şi 35 de centimetri, iar instalaţiile de transport pe cablu funcţionează normal.

La Azuga, pe pârtiile Sorica şi Cazacu, stratul de zăpadă măsoară peste 20 de centimetri, iar instalaţiile de zăpadă artificială funcţionează la capacitate maximă.

Peste 600 de turişti au petrecut ultima zi a anului pe pârtia Kalinderu şi în fun-park-ul din staţiunea Buşteni. Pe pârtia Kalinderu din Buşteni tunurile de zăpadă au fost pornite toată noaptea, astfel încât stratul de zăpadă artificială este de 35 de centimetri, a declarat şeful de instalaţie de la Kalinderu, Mihai Dobre.

Potrivit reprezentanţilor Salvamont Sinaia, pe pârtiile din Valea Dorului, la 2000 de metri altitudine în Masivul Bucegi, se aflau aproximativ 500 de schiori.

Turiştii care au ales să petreacă Revelionul în judeţul Braşov se pot bucura de schi pe pârtiile Bradul şi Drumul Roşu din Poiana Braşov şi pe pârtia Clăbucet din Predeal, unde funcţionează şi tunurile de zăpadă. În Poiana Braşov sunt opt pârtii, cărora li se adaugă variante şi legătături care au o lungime totală de 24 de kilometri şi se întind pe o suprafaţă de 85 de hectare


×
Subiecte în articol: turism schi valea prahovei partii sărbători
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close