Antena 3 CNN Actualitate Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy, condamnat definitiv la închisoare. ÎCCJ i-a respins recursul

Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy, condamnat definitiv la închisoare. ÎCCJ i-a respins recursul

Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy, condamnat definitiv la închisoare. ÎCCJ i-a respins recursul
Sursa foto: Foto: ziarelive.ro
15 Ian 2014   •   22:46

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv miercuri la șapte ani de închisoare pe Ionuț Tănăsoaia, acesta fiind găsit vinovat de moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy, lovit cu pumnul de român în timpul unei altercații într-un club din Giurgiu, în anul 2011.

Magistrații instanței supreme i-au respins recursul lui Ionuț Tănăsoaia, zis Gipsy-Gypsanu, și au menținut sentința de șapte ani închisoare dată pe 9 mai 2013 de Tribunalul Giurgiu, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii și ordinii publice.

Scandalul în urma căruia Chauncey Hardy şi-a pierdut viaţa a izbucnit în noaptea de 8 spre 9 octombrie 2011, în jurul orei 3.30, în clubul Emotione din Giurgiu, după ce baschetbalistul american, în vârstă de 23 de ani, ar fi vrut să danseze cu nişte tinere. El a fost lovit cu pumnul în bărbie de Ionuţ Adrian Tănăsoaia şi s-a izbit cu capul de pardoseala sălii de dans.

Hardy ar fi iniţiat un joc cu o tânără, căreia îi tot punea pe cap o şapcă, ceea ce i-a iritat pe tinerii care o însoţeau pe fată. Tănăsoaia i-ar fi spus lui Hardy să plece, însă conflictul verbal a degenerat, astfel că i-a tras un pumn în faţă, iar sportivul s-a dezechilibrat şi a căzut de pe treapta pe care se afla, lovindu-se cu capul de pardoseala de ciment. Rana produsă în cădere a fost gravă, ducând la decesul baschetbalistului.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close