Antena 3 CNN Actualitate Două alerte cu bombă la Timișoara, în mai puțin de două ore. Elevii de la Liceul Catolic au fost evacuați

Două alerte cu bombă la Timișoara, în mai puțin de două ore. Elevii de la Liceul Catolic au fost evacuați

O alarmă cu bomba a fost anunțată la un complex comercial din Timișoara. Este cea de a doua alarmă a zilei din Timișoara. Miercuri dimineață, o alarmă care s-a dovedit a fi falsă a fost la Liceul Catolic din oraș.

Două alerte cu bombă la Timișoara, în mai puțin de două ore. Elevii de la Liceul Catolic au fost evacuați
Sursa foto: Mediafax Foto / Marian Ilie
de Laura Dinu    |    12 Ian 2022   •   12:41

Este cea de-a doua intervenție a zilei pentru pirotehniștii timișoreni după ce, miercuri dimineață un apel la 112 anunța că la Liceul Catolic din Timișoara s-ar afla o bombă.

Sute de elevi și profesori au fost evacuați și la fața locului au intervenit polițiști, pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și un echipaj al ISU Banat.

Alarma de la liceu a fost falsă, iar polițiștii fac verificări pentru identificarea persoanei care a efectuat apelul, scrie Mediafax

La doar o oră de la anunțul cu bomba de la liceu, un alt apel la 112 a anunțat că există o bombă la subsolul celui mai mare mall din Timișoara. Echipele speciale s-au deplasat la fața locului unde au făcut verificările.

Din fericire s-a stabilit că e vorba de o alarmă falsă, apelantul fiind o angajată a centrului comercial, aparent cu probleme psihice,  care a mai sunat cu diferite ocazii la 112 anunțând situații alarmante în incinta mall-ului. 

Femeia riscă amendă între 500 și 1000 RON

×
Subiecte în articol: alerta bomba Timișoara
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close