Antena 3 CNN Actualitate Bâlbele anchetatorilor în cazul Caracal 2. Reacția lui Alexandru Cumpănașu despre crima din Giurgiu

Bâlbele anchetatorilor în cazul Caracal 2. Reacția lui Alexandru Cumpănașu despre crima din Giurgiu

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra care a fost ucisă de Gheorghe Dincă, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre un alt caz care a șocat România: tânăra care a fost ucisă şi incendiată în judeţul Giurgiu.

Bâlbele anchetatorilor în cazul Caracal 2. Reacția lui Alexandru Cumpănașu despre crima din Giurgiu
Sursa foto: Alexandru Cumpanasu/Facebook
de Georgiana Adam    |    04 Noi 2020   •   21:35

Alexandru Cumpănaşu a vorbit în exclusivitate despre crima din judeţul Giurgiu care a şocat o ţară întreagă.

Este vorba despre cadavrul unei tinere care a fost găsit incendiat de şoferii care se aflau pe drumul dintre localităţille Valea Plopilor şi Ghimpaţi.

Unchiul Alexandrei Măceşanu consideră că dezinteresul şi lipsa de profesionalism au dus la nesoluţionarea acestui caz despre care se ştiu prea puţine lucruri.

Alexandru Cumpănaşu: ''Dezinteresul este principala problemă!''

''Este strigător la cer şi nu am cum să am altă reacţie, pentru că este absurd ca un jurnalist de investigaţii să fie mai pregătit, să înţeleagă şi să ştie mai multe decât ştie un procuror care totuşi pregătiri suplimentare ca magistrat. Mie mi pare strigător la cer şi faptul că nu au audiat martorii la timp şi abia acum se fac filtre şi sunt descoperiţi şoferii.

''Mi se pare strigător la cer!''

 Nu, nu ai cum să ai o reacţie normală la astfel de atitudini care denotă fie lipsă de profesionalism, fie dezinteres (...) Dacă oamenii aceştia nu înţeleg că sunt practic păzitorii siguranţei noastre şi dacă nu îi prind la timp pe oamenii ăştia care fac rău, cum s-a întâmplat cu cazul Caracal, cum se întâmplă în cazul acesta, cum se întâmplă de un an încoace în foarte multe cazuri despre care oamenii nu ştiu. Este o problemă de sistem, nu de oameni. Sunt poliţişti în Poliţia Română care îşi fac datoria şi îşi dau interesul şi alţii care nu îşi dau interesul în sutele de cazuri pe care le-am avut în anul acesta de care m-am apucat de ele. Vă spun sincer, am văzut principala problemă. Concluzia este: dezinteresul. Nu la toţi, dar la o mare parte din poliţişti şi procurori'', a spus Alexandru Cumpănaşu, în exclusivitate la Antena 3, despre cazul crimei din judeţul Giurgiu pe care presa l-a numit ''Caracal 2''.

×
Subiecte în articol: crima Giurgiu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close