Antena 3 CNN Actualitate Amenzi record pentru proprietarii unui spital de dermatologie din Capitală, ACUM bombă biologică

Amenzi record pentru proprietarii unui spital de dermatologie din Capitală, ACUM bombă biologică

Amenzi record pentru proprietarii unui spital de dermatologie din Capitală, ACUM bombă biologică
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Mar 2013   •   12:42

200.000 de lei trebuie să plătească responsabilii pentru dezastrul de la Spitalul de Boli dermato-venerice "Scarlat Longhin" din Capitală. Amenda a fost dată de primarul Cristian Popescu Piedone care a cerut tuturor insituţiilor abilitate să ia măsuri, astfel încît, în maxim 48 de ore, fostul spital să fie igienizat. Edilul Sectorului 4 promite că sancţiunile nu se vor opri aici.

Spaţiul unde a funcţionat spitalul de dermatologie "Sclarlat Longhin" a ajuns în paragină din cauza litigiului dintre cei doi proprietari ai săi: cel care deţine clădirea şi cel care a obţinut terenurile.

Edilul sectorului 4 a convocat Garda de Mediu, DSP şi Poliţia locală pentru ca zona să fie igienizată.

"În 48 de ore să înceapă igienizarea", a cerut edilul Sectorului 4.

La fel de rapid au venit şi primele sancţiuni: "Un miliard de lei proprietarul clădirii şi un miliard proprietarul terenurilor", a declarat Piedone.

După ce spitalul de boli dermato-venerice "Scarlat Longhin" a fost închis, nimeni nu a verificat dacă deşeurile sanitare au fost ridicate. Printre ruine se găsesc seringi şi eprubete nefolosite, dar şi fiole pline cu sânge recoltat pentru analize sau sticle cu medicamente.

Primarul Cristian Popescu Piedone susţine că  sancţiunile de 200.000 de lei nu vor fi singurele pentru cei care au transformat  spitalul într-o bombă biologică.



×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close