Antena 3 CNN Actualitate Mărturii dureroase ale familiei tinerei care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Anca ar fi împlinit azi 21 de ani

Mărturii dureroase ale familiei tinerei care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Anca ar fi împlinit azi 21 de ani

Mărturii cutremurătoare despre Anca, tânăra care şi-a pierdut viaţa în incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Astăzi fata împlinea 21 de ani, iar sora acesteia a vorbit despre ea şi despre momentul în care a aflat despre tragedie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2024   •   13:11

"Era o fire foarte veselă întotdeauna, chit că ei i se întâmpla ceva rău reușea să ne facă pe toți să fim mai veseli. De asta și încerc în momentul de față să mențin un picuț zâmbetul pe buze pentru că știu că ea și-ar fi dorit să fim veseli.

Îi plăcea foarte mult sportul, îi plăcea foarte mult handbalul. A jucat până acum doi ani, cam așa. Apoi a început cu facultatea și s-a focusat mai mult pe facultate și era foarte creativă și totuși foarte logică în același timp.

Îi păsa foarte mult de familie. Noi mai avem o soră mai mică și întotdeauna a fost foarte, foarte grijulie față de ea. 

În fiecare dimineață zicea 'ce faci, soro?', avea un mod anume de a spune și apoi voia neapărat să facem contact vizual. Nu pleca din camera în care mă duceam până nu făceam contact vizual și cumva era o rutină în fiecare dimineață care îmi aducea un zâmbet la început de zi", a spus sora Ancăi.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini cu incendiul de la Ferma Dacilor

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Familia handbalistei care a murit la Ferma Dacilor vrea să afle adevărul. Anca Florina Gavrilă era din Călăraşi, ar fi împlinit 21 de ani pe 14 ianuarie și a murit alături de prietenul ei, Adrian, în incendiul de la Ferma Dacilor.

Colegele din echipa de handbal o descriu ca pe colega perfectă, mereu săritoare şi cu un viitor promiţător. Ea urma cursurile Facultății de Sociologie din cadrul Universității din București.

Citeşte şiCornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, noi acuzaţii la adresa autorităţilor | Ipoteza sa despre cei care ar fi pus focul la pensiune

În amintirea tinerei, familia ei organizat un eveniment special la Sala Polivalentă din Călărași. 

Astăzi a avut loc prima ediție a Memorialului Anca Florina Gavrilă, în Sala Polivalentă Ion. C. Neagu din Călărași. Organizatorul evenimentului este antrenorul de handbal Cristian Gavrilă, tatăl Ancăi.

Anchetatorii vor reveni la Ferma Dacilor, pentru a face noi expertize care să arate care a fost cauza incendiului în urma căruia opt oameni au murit. Între timp, au loc noi audieri în dosar.

Administratorii pensiunii, care se află în arest la domiciliu, au fost chemaţi să dea noi explicaţii.

Vezi şiImagini cu rețeaua electrică de la Ferma Dacilor, care s-ar fi supraîncălzit. Cornel Dinicu: "Toate cablurile erau anti-incendiu"

Incendiul devastator izbucnit în data de 26 decembrie la Ferma Dacilor s-a soldat cu opt victime decedate, respectiv cinci adulţi şi trei copii, precum şi doi răniţi.

Printre cei decedaţi se află şi unul dintre copiii patronului complexului turistic, Cornel Dinicu, arestat preventiv pentru distrugere din culpă, care a avut ca urmare un dezastru.

Alte două persoane implicate în administrarea pensiunii - Vitomir Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie, se află în arest la domiciliu. 

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close