Anchetă la o grădiniţă din Constanţa, după ce 10 copii au acuzat dureri de burtă şi stări de vomă

de Georgiana Adam    |    18 Feb 2021   •   22:29
Anchetă la o grădiniţă din Constanţa, după ce 10 copii au acuzat dureri de burtă şi stări de vomă

10 copii de la o gradiniţă din Constanţa s-au plâns părinţilor că au dureri de burtă şi stări de vomă. Directoarea grădiniței susține că a demarat o anchetă pentru a descoperi ce s-a întâmplat.

Cei 10 copii au acuzat dureri de burtă şi stări de vomă, miercuri. Părinţii bănuiesc că starea de rău a copiilor ar fi de la mancarea preparată la gradiniţă mai ales că cei mici au avut în meniu şi peşte.

“De aseară se simte copilul rău, am vorbit şi cu părinţii celorlalţi din grupă. Au dureri de burtă şi stări de vomă. Am înţeles că la fel ar fi şi în cazul copiilor de la o altă grupă”, a spus un părinte pentru focuspress.ro.

Părinţii au luat legătura cu directoarea gradiniţei care a subliniat că mâncarea preparată în unitatea de învâţământ este proaspătă și că poate fi vorba despre un virus pe care copii l-au contactat.

"În cursul zilei de ieri când mi-am luat fetița de la grădiniță suplinitoarea mi-a spus că a vomitat verde.

Am crezut că este un simplu episod, am luat-o acasă și în drum mi-a mai vomitat de două ori, urmând ca episoadele să se repete până la zece.

Am întrebat pe grupul de whatsapp cum se simt ceilalți copii și ca o avalanșă au venit mesajele că toți copii se simt la fel.

În jurul orei 12.00 noaptea atât fetița mea cât și ceilalți copii au vărsat foarte urât și am sunat-o pe directoarea grădiniței care mi-a răspuns foarte indignată că este o oră foarte târzie. I-am spus ceea ce se întâmplă și faptul că noi vrem să descoperim ce s-a întâmplat.

Doamna director mi-a spus că pot să vin și cu mama DSP-ului și cu mama televiziunii că ea știe că mâncarea este proaspătă și crede că este un virus de la noi din clasă”, a precizat o altă mămică sursei citate.

Anchetă la o grădiniţă din Constanţa, după ce 10 copii au acuzat dureri de burtă şi stări de vomă

Contactată pentru un punct de vedere, directoarea grădiniţei a precizat că a demarat o anchetă pentru a afla exact ce s-a întâmplat.

"Da, este adevărat că ieri în meniu a fost pește, dar sunt niște cazuri doar la o singură grupă. Acum urmează să facem cercetări să vedem ce s-a întâmplat.

Cu siguranță nu este de la mâncare atâta timp cât sunt cazuri doar într-o sigură grupă. Așteptăm și rezultatul de la medic, rezultat pe care deocamdată nici unul dintre copii nu îl are, deci nu se confirmă nimic în aceste momente”, a declarat directoarea grădiniţei “Turtă Dulce” din Constanţa pentru focuspress.ro

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close