Antena 3 CNN Actualitate Arad. Două persoane au fost rănite cu o armă de vânătoare, în urma unui conflict cu vecinul lor

Arad. Două persoane au fost rănite cu o armă de vânătoare, în urma unui conflict cu vecinul lor

Arad. Două persoane au fost rănite cu o armă de vânătoare, în urma unui conflict cu vecinul lor
13 Ian 2014   •   12:10

Două persoane din judeţul Arad au fost împuşcate cu o armă cu alice, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui conflict pe care l-au avut cu un vecin, vânător autorizat şi deţinător legal de armă, acesta fiind cercetat de către procurori, informează MEDIAFAX.
   
Scandalul a avut loc în localitatea arădeană Păuliş, între mai mulţi vecini, respectiv un tânăr de 24 de ani, cu mama sa de 60 de ani şi un bărbat care locuieşte alături, în vârstă de 66 de ani.
   
Potrivit poliţiştilor, sesizarea a fost făcută la 112 de către martori, în momentul în care bărbatul de 66 de ani i-a împuşcat pe ceilalţi doi cu o armă cu alice.
   
"Poliţiştii au intervenit la faţa locului pentru aplanarea unui conflict între vecini. Unul dintre acesta a folosit o armă de vânătoare şi a tras asupra a două persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber.
   
Tânărul şi mama sa au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, medicii afirmând că rănile nu sunt grave.
   
Tânărul a fost lovit în ceafă de o alice, urmând ca medicii să-i extragă obiectul. La rândul său, femeia de 60 de ani a fost lovită de patru alice, în gât, în piept, în abdomen şi în picior, rănile fiind superficiale, pentru că a fost lovită de la o distanţă de 40 de metri, iar îmbrăcămintea a atenuat impactul.
   
Cel care a tras cu arma este audiat de către procurorii Parchetului Tribunalului Arad, care au preluat cazul.
   
Poliţiştii spun că bărbatul este vânător autorizat şi posesor legal de armă cu alice.

×
Subiecte în articol: persoane ranite Arad
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close