Antena 3 CNN Actualitate Badea, despre greva transportatorilor: Când e vorba de o acţiune de protest, eu sunt fan

Badea, despre greva transportatorilor: Când e vorba de o acţiune de protest, eu sunt fan

Badea, despre greva transportatorilor: Când e vorba de o acţiune de protest, eu sunt fan
de S.T.    |    22 Mai 2013   •   19:28

La miezul nopţii, intra în grevă transportatorii din Bucureşti, Buzău, Piteşti, Braşov şi Timişoara. Toate tirurile se vor opri în locul în care se află în acel moment.

Cei care au pus la cale protestul au solicitat reducerea amenzilor şi au dorit o negociere cu ministrul Transporturilor. Discuţiile nu au mai avut loc însă, iar şoferii au ales să blocheze şoselele de centură, drumurile naţionale şi autostrăzile.

Mircea Badea, realizator al emisiunii "În gura presei", a comentat, miercuri după-amiază, în direct, de la radio ZU, protestul transportatorilor.

"Eu am o părere bună despre orice acţiune de protest. Sunt sătul de Mioriţa, de delăsare şi de dezinteresul faţă de propria viaţă", a spus Badea.

"Când e vorba de o acţiune de protest, eu sunt fan(...). Faptul că nişte cetăţeni aleg să se manifeste eu zic că este un lucru îmbucurător pentru societatea românească bolnavă de dezinteres şi de lene", a mai spus realizatorul TV, miercuri, în cadrul emisiunii "100 de minute cu Alessandra Stoicescu".

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "100 de minute cu Alessandra Stoicescu".

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close