Antena 3 CNN Actualitate Badea, despre raportul CE: Probabil şi-au permis asta, că suntem o ţară de lumea a treia

Badea, despre raportul CE: Probabil şi-au permis asta, că suntem o ţară de lumea a treia

Badea, despre raportul CE: Probabil şi-au permis asta, că suntem o ţară de lumea a treia
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    31 Ian 2013   •   19:35

Mircea Badea pare să fi găsit explicaţia pentru care Comisia Europeană a vorbit despre presiunile presei în treaba Justiţiei din România.

În plus, realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3, este de părere că nu există nicio diferenţă între Comisia Europeană şi Ceauşescu, după ce a văzut raportul Comisiei.

"Nu ştiu dacă şi-ar fi permis vreodată Comisia Europeană să facă o astfel de afirmaţie cu privire la o altă ţară. Mie mi se pare extraordinar de gravă. Probabil că tot condiţia noastră de provincie, de lumea a treia. (...) Mie mi se pare abject. Ce-a făcut Comisia Europeană mi se pare abject şi perfect condamnabil şi ceauşist. Comisia Europeană începe cu CE deci Ceauşescu", a spus Mircea Badea, joi, la emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

Declaraţia lui Badea vine după ce Comisia Europeană a spus, în raportul MCV, că au existat numeroase exemple de mijloace de informare în masă care au exercitat presiuni asupra sistemului judiciar, precum şi îndoieli privind eficacitatea supravegherii desfăşurate de CNA, fiind necesară revizuirea normelor pentru garantarea protecţiei instituţiilor.

"Au existat numeroase exemple de mijloace de informare în masă care au exercitat presiuni asupra sistemului judiciar, precum şi anumite îndoieli cu privire la eficacitatea activităţii de supraveghere desfăşurată de Consiliul Naţional al Audiovizualului", se arată în raport.


Citeşte şi Badea: "Nu văd nicio diferenţă între Comisia Europeană şi Ceauşescu"

Badea, despre raportul MCV: Mi se pare o jignire să fii cetăţean al UE




×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close