Antena 3 CNN Actualitate Badea: Ponta "halucinează". Deja, Băsescu mi se pare mai puţin răzgândac decât el. "Ieşi afară, Ponta ordinară!"

Badea: Ponta "halucinează". Deja, Băsescu mi se pare mai puţin răzgândac decât el. "Ieşi afară, Ponta ordinară!"

Badea: Ponta "halucinează". Deja, Băsescu mi se pare mai puţin răzgândac decât el. "Ieşi afară, Ponta ordinară!"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    03 Apr 2013   •   20:41

Mircea Badea a apreciat, miercuri, că Ponta "halucinează" cu explicaţiile pentru care a propus-o pe Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA, după care jurnalistul face o paralelă între răzgândirea preşedintelui Traian Băsescu şi cea a ministrului interimar de la Justiţie.

"Ponta în momentul ăsta halucinează, spune cum o să fie Morar şef peste Parchete, spune cum a propus-o el pe Kovesi, ca să n-o refuze Băsescu, dar tot el zice că n-a vorbit cu Băsescu dacă o refuză sau nu", a explicat, miercuri, Mircea Badea, la emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

Badea motivează că îl interesează strict ce face Ponta acum, pentru că premierul a fost votat de milioane de oameni, în timp ce pentru preşedintele Băsescu, voturile au fost împotrivă.

Cu aceeaşi "nebunie" au mai fost cel puţin două momente în ultimii ani cu Ponta, a spus Badea.

"1. Învestirea guvernului Ungureanu şi discursul ăla halucinant al lui Ponta, că nu l-a obligat nimeni să-i facă lu` ăla pantofii, lui Ungureanu (...). 2. În seara câştigării alegerilior cu peste 60%, a venit şi zis . Cum, la peste 60%, să ai nevoie de UDMR", s-a întrebat Badea retoric.

"Ăsta este al treilea moment fără nici un fel de minimă logică. El pe sine se contrazice şi se răzgândeşte. Răzgândeala lui Băsescu că demisionează în cinci minute e deja la copii şi juniori. Deja, Băsescu mi se pare mai puţin răzgândac decât e Ponta", a comentat Mircea Badea, miercuri, la Antena 3.

"Unii spun că e şantajabil. Nu cumva are dublă comandă?", a încheiat realizatorul emisiunii "În gura presei".

Totodată, Mircea Badea i-a mai transmis un mesaj pe Facebook lui Victor Ponta. "Ieşi afară, Ponta ordinară!", a scris Badea, miercuri, pe reţeaua de socializare.



Ministrul interimar al Justiţiei, Victor Ponta, a propus-o, miercuri, pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar pe Tiberiu Niţu ca procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeşte şi Badea, despre "cascadoria dementă" a lui Ponta cu Kovesi la DNA: "Prietene, eşti bine cu capul?"

Anunţul premierului Victor Ponta, din seara alegerilor, privind o posibilă alianţă a USL cu UDMR a stârnit adevărate ecouri în presă.

Badea: E o mare măgărie ce face USL. E sinistru ca în seara alegerilor să anunţi alianţă cu UDMR











×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close