Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care înţepa femei în tramvaiul 41 şi-a recunoscut faptele. Vezi despre cine este vorba

Bărbatul care înţepa femei în tramvaiul 41 şi-a recunoscut faptele. Vezi despre cine este vorba

Bărbatul care înţepa femei în tramvaiul 41 şi-a recunoscut faptele. Vezi despre cine este vorba
de O.P.    |    12 Ian 2012   •   12:05
Update 18.30 - Parchetul Judecătoriei sectorului 6 Bucureşti i-a întocmit dosar penal bărbatului care înţepa femei în tramvai, şase victime fiind identificate până în prezent.

Update 15.15 - Suspectul care a înţepat mai multe femei în tramvaiul 41 şi-a recunoscut faptele. Bărbatul care a înţepat cu un ac şase femei în tramvaiul 41 le-a declarat poliţiştilor că a recurs la acest gest pentru că femeile erau foarte frumoase şi încerca să le atragă atenţia. Bărbatul folosea în acest scop un ac de birou, potrivit Dianei Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.
   
Agresorul, de 38 de ani, din Bucureşti, nu are antecedente penale. El are un loc de muncă stabil, fiind funcţionar bancar, a adăugat Sarca.

Bărbatul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi riscă până la şapte ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.
   
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 22 de Poliţie, alături de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.



Bărbatul care a înţepat o femeie în tramvaiul 41 a fost prins de poliţişti şi dus la secţie pentru a fi audiat. De mare folos anchetatorilor le-a fost fotografia pe care tânăra a realizat-o cu telefonul mobil, imediat după ce a fost înţepată. 

După incident, femeia înţepată s-a dus la spital unde medicii i-au făcut mai multe analize şi vaccinuri. Chiar şi aşa, riscul de îmbolnăvire este unul imens, iar victima se poate linişti abia după jumătate de an.

Vă reamintim că tânăra s-a urcat într-un tramvai de pe linia 41, pentru a merge la serviciu. Nu şi-a dat seama de pericolul care o pândeşte. În timpul călătoriei a simţit cum este înţepată de către un bărbat.

Şocată, tânăra a avut totuşi prezenţă de spirit şi i-a făcut agresorului o poză cu telefonul mobil.

Bucureştenii sunt şocaţi de cele întâmplate şi se roagă să nu li se intersecteze drumul cu cel al atacatorului.
 










 

×
Subiecte în articol: incidente anchetatori anchete retineri
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close