Antena 3 Actualitate Boc: Sindicatele mint când vorbesc despre Codul Muncii

Boc: Sindicatele mint când vorbesc despre Codul Muncii

de Antena3.ro    |    12 Mar 2011   •   12:00
 Boc: Sindicatele mint când vorbesc despre Codul Muncii
Sursa foto: Foto: Mediafax
Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, în faţa participanţilor la Consiliul de Coordonare al PDL Constanţa, că nimic din ceea ce spun sindicatele legat de Codul Muncii nu este adevărat, el îndemnându-i pe democrat-liberali să nu se lase manipulaţi de sindicalişti, informează Mediafax.

Boc le-a spus celor peste 700 de delegaţi participanţi la Consiliul de Coordonare al PDL Constanţa să nu se lase manipulaţi de sindicaliştii care susţin că prin noul Cod al Muncii angajaţii vor deveni sclavii angajatorilor.

"În Codul Muncii salariatul este protejat în continuare, iar angajatorii pot angaja mai uşor. Nimic din ceea ce spun sindicaliştii pe acest subiect nu este adevărat. Legea îi va apăra pe toţi cei care muncesc, iar angajatorii care vor utiliza munca la negru vor avea o sancţiune aspră - amendă penală sau închisoare", a afirmat Boc, care a subliniat că sindicatele încearcă protejarea privilegiilor pe care le-au avut în ultimii 20 de ani.

Aproximativ 200 de de sindicalişti de la cele patru mari confederaţii sindicale au protestat, sâmbătă, faţă de Codul Muncii, acţiunea desfăşurându-se în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, unde are loc Consiliul de Coordonare al PDL Constanţa

Mitingul a început la ora 10.00 şi s-a încheiat în jurul orei 11.30, fără incidente.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close