Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Un elev a fost lovit în cap de colegul lui, iar maşina SMURD care a intervenit a fost accidentată de un angajat în stare de ebrietate

Bucureşti. Un elev a fost lovit în cap de colegul lui, iar maşina SMURD care a intervenit a fost accidentată de un angajat în stare de ebrietate

Bucureşti. Un elev a fost lovit în cap de colegul lui, iar maşina SMURD care a intervenit a fost accidentată de un angajat în stare de ebrietate
15 Ian 2014   •   15:39

Un elev al Colegiului Agricol din Capitală a fost lovit la cap în urma unui conflict pe care l-a avut cu un coleg, în sala de clasă, iar maşina cu care echipajul SMURD a venit să-l preia a fost lovită în curtea şcolii de un angajat al unităţii care era în stare de ebrietate, informează MEDIAFAX.

Elevul a fost transportat la Spitalul Elias, fiind rănit în spatele urechii, potrivit directorului medical al unităţii sanitare, Dana Safta. Adolescentul susţine că a fost bătut de un coleg, a mai adăugat acesta.
   
Surse din Poliţie au precizat că băiatul, în vârstă 16 ani, s-a lovit cu capul de calorifer. Căzătură pe care  suferit-o în urma conflictului.
   
Maşina SMURD care a mers la liceu pentru a-l prelua pe elevul rănit a fost lovită, în curtea unităţii de învăţământ, de un autoturism condus de un angajat al şcolii. Pentru că acesta părea băut, la faţa locului a fost chemat un echipaj al Brigăzii Rutiere pentru a-i testa alcoolemia. Aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,25 miligrame de alcool pur în aerul expirat.
   
Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti aşteaptă un raport în legătură cu acest caz de la conducerea Colegiului Agricol, a declarat purtătorul de cuvânt al inspectoratului, Marian Banu.

×
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close