Antena 3 CNN Actualitate Câinele care a sfâşiat ieri un copil aparţine unui ONG pentru protecţia animalelor

Câinele care a sfâşiat ieri un copil aparţine unui ONG pentru protecţia animalelor

Câinele care a sfâşiat ieri un copil aparţine unui ONG pentru protecţia animalelor
Sursa foto: Foto: strays.in
de M.Z.    |    03 Sep 2013   •   16:18
Unul dintre câinii care l-au atacat pe copilul de patru ani, pe terenul unei firme din apropierea Parcului Tei, aparţine Fundaţiei Caleidoscop din Capitală -un ONG pentru protecţia animalelor, a declarat marţi coordonatorul de proiect al Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), Răzvan Băncescu.
 
Câinele, care a fost găsit luni, după moartea copilului, murdar de sânge pe bot, fusese sterilizat de ASPA şi adoptat de Fundaţia Caleidoscop în 2008, a spus Băncescu.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.

Copilul de patru ani a murit din cauza hemoragiei externe, pe corpul acestuia fiind găsite sute de plăgi.
 
Anchetatorii au prelevat probe de la şase câini ridicaţi luni de pe terenul din apropierea Parcului Tei din Capitală şi le vor compara cu ADN-ul copilului ucis, pentru a se stabili care dintre animale l-au muşcat.
 
Câinii pe blana cărora se va găsi ADN care aparţine copilului de patru ani vor fi supuşi unei expertize, au precizat sursele citate.
 
Citeşte şi Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi

×
Subiecte în articol: caini maidanezi
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close