Antena 3 CNN Actualitate Campania "Apa trece, România rămâne!" a ajuns cu primele ajutoare la oamenii care şi-au pierdut agoniseala de-o viaţă în urma inundaţiilor

Campania "Apa trece, România rămâne!" a ajuns cu primele ajutoare la oamenii care şi-au pierdut agoniseala de-o viaţă în urma inundaţiilor

Campania "Apa trece, România rămâne!" a ajuns cu primele ajutoare la oamenii care şi-au pierdut agoniseala de-o viaţă în urma inundaţiilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Aug 2014   •   09:14

Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape au relansat campania de ajutorare "Apa trece, România rămâne!". Mihai Gadea a fost încă din prima zi a inundaţiilor în mijlocul sinistraţilor iar companiile Carrefour, Dorna, Profi si Bucovina au răspuns rapid apelului de ajutorare.

Oamenii din Novaci şi Vaideeni au primit deja apă şi mâncare.

Este nevoie în continuare de alimente neperisabile, pâine, paturi, medicamente, produse de igiena personală şi uz casnic. Orice ajutor contează iar firmele care doresc să participe în acţiunea "Apa trece, Romania rămâne!" pot lua legatura cu Fundatia Mereu Aproape.

Primele ajutoare din campania Apa trece Romania rămâne au ajuns deja la oamenii care şi-au pierdut agoniseala de-o viaţă în urma inundaţiilor. Compania Rio Bucovina a donat mii de litri de apă pentru sinistraţii din Vaideeni, judeţul Vâlcea.

Şi compania Profi ROM FOOD  a răspuns prompt apelului de ajutorare.  Astfel 2500 de persoane din  judeţul Vâlcea vor avea asigurată apa potabilă până la reabilitarea reţelei de apă.

Carrefour, cu ajutorul transportatorului Blue Ridge, a trimis la Novaci mai multe alimente şi articole de igienă personală.

Orice ajutor contează, iar firmele care doresc să participe în acţiunea "Apa trece, Romania rămâne!" pot lua legătura cu Fundaţia Mereu Aproape.

De asemenea, toţi cei care vor să vină în ajutorul oamenilor din judeţele grav afectate de inundaţii pot să trimită un SMS de 2 Euro la numărul 8827, în cadrul Campaniei "Apa trece, Romania ramane!" derulată de Antena 3 si Fundatia Mereu Aproape.

Numărul de SMS 8827 este valabil în perioada 31 iulie -31 august . Acest număr este oferit de Cosmote, Orange, Vodafone si Donatie.ro şi nu se percepe TVA.


×
Subiecte în articol: inundatii campanie Antena 3
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close