Antena 3 Actualitate Ce declaraţie şocantă a făcut liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, după moartea lui Sergiu Nicolaescu

Ce declaraţie şocantă a făcut liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, după moartea lui Sergiu Nicolaescu

04 Ian 2013   •   06:59
Ce declaraţie şocantă a făcut liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, după moartea lui Sergiu Nicolaescu
Sursa foto: Foto: Agerpres

Declaraţie şocantă a liderului trupei Phoenix, Nicu Covaci, după ce a aflat de moartea lui Sergiu Nicolaescu. Covaci anunţă că nu renunţă la disputa pe care o avea cu regizorul. 

Liderul trupei Phoenix îl acuză pe Nicolaescu că 40 de ani nu i-a dat drepturile de autor pentru muzica pe care a compus-o special pentru filmele sale.

Covaci va continua procesul în care îi cerea 800 de mii de euro lui Nicolaescu. Cel mai probabil, se va judeca acum cu soţia acestuia.

"Să îl ia mama dracului. Câtă iubire i-am purtat de-a lungul anilor, cu atât mai mult m-am convins că a fost un om lipsit de caracter. Am să îi atac firmele! Trebuie să vorbesc cu avocații mei, pentru că nu obișnuiesc să mă dau bătut. Omul ăsta îmi datora 800.000 de euro. Fiind securist, în gașcă cu mârlanii și mitocanii care conduc țara, nici cei de la Finanțe nu au reacționat. Am trimis experți care au descoperit că are să îmi dea drepturile de autor pe 40 de ani de zile. A fost mână în mână și cu avocații, m-au scos de pe genericul filmului - un film de succes, de altfel. Nu mai continui... Mesajul meu este că nu mă dau bătut!" a spus Covaci.

Sursă: Ştiri Ora 7.00
×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close