Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a schimbat în SPITALUL GROAZEI după controlul Ministerului Sănătăţii? NIMIC! Este mai rău decât era înainte

Ce s-a schimbat în SPITALUL GROAZEI după controlul Ministerului Sănătăţii? NIMIC! Este mai rău decât era înainte

Ce s-a schimbat în SPITALUL GROAZEI după controlul Ministerului Sănătăţii? NIMIC! Este mai rău decât era înainte
de O.P.    |    16 Ian 2014   •   05:53

 În România, o anchetă nu aduce aproapre niciodată ceva bun după ea.  Oricât de dur ar suna, ne-o demonstrează spitalul groazei din Ploieşti, unde situaţia nu s-a schimbat prea mult  după controlul Ministerului Sănătăţii.

Pacienţii merg în continuare să-şi cumpere medicamente tot de la chioşcul aflat la poarta spitalului, iar condiţiile celor internaţi pe secţii sunt aproape la fel.

Mai mult, în farmacia spitalului antibioticele sunt în continuare insuficiente, iar în unele zile, pacienţii sunt trimişi la privat pentru că nu se pot face tomografii. Medicul chirurg, care a dezvăluit problemele din Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, spune că în spital este chiar mai rău ca înaintea controlului.

Pacienţii spitalului sunt trimişi în continuare la chioşcul de vis-a-vis pentru seringi, branule şi perfuzoare.

Endoscopul tot nu funcţionează, colonoscopul la fel, iar aparatura care înainte se resteriliza, NU se mai foloseşte, aşa că medicii nu mai pot trata pacienţii nici măcar în condiţiile în care o făceau înainte.

Anul trecut, în urma controlului efectuat de Ministerul Sănătăţii la Spitalul Judeţean Ploieşti s-a propus închiderea a două secţii, din cauza mizeriei din saloane. Măsura nu a fost luată însă  până în prezent, iar activitatea medicală continuă în aceeaşi clădire.

×
Parteneri
Ninge în toiul lunii mai, pe Transalpina. Avertisment pentru șoferi
x close