x close

Ce se întâmplă cu medicii care au luat Rezidențiatul. Anunț important de la minister

de S.T.    |    17 Dec 2019   •   20:31
Ce se întâmplă cu medicii care au luat Rezidențiatul. Anunț important de la minister 534 Foto: pixabay.com

Toţi cei 2.448 de absolvenţi ai examenului de rezidenţiat au fost integraţi, mulţi având oportunitatea de a lucra prin rotaţie în spitale mari, cu condiţii deosebite, a declarat marţi ministrul Sănătăţii, Victor Costache, cu ocazia demarării procesului de repartiţie a candidaţilor admişi la concursul de Rezidenţiat.

„Vă felicit pentru toţi pentru reuşită. Ceea ce au promis prim-ministrul Ludovic Orban şi doamna vicepremier Raluca Turcan s-a şi înfăptuit. Toţi cei 2.448 de tineri medici, farmacişti, care au reuşit acest examen atât de important, atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru medicină, medicina dentară şi farmacia din România, au fost integraţi. S-a reuşit suplimentarea cifrei de şcolarizare prin această OUG care face ca rezidenţiatul nostru să fie mai european. Mulţi dintre voi veţi putea debuta şi toţi veţi avea oportunitatea să faceţi rotaţii şi în spitale militare, spitale judeţene mari, spitale private cu condiţii deosebite. Întreaga echipă a Ministerului Sănătăţii a lucrat în ultimele 10 zile non stop pentru realizarea acestui deziderat. (...) Mult succes la repartiţie şi întreaga echipă care are expertiză de ani de zile în organizarea acestui sistem electronic centralizat vă stă la dispoziţie”, se arată într-un mesaj video al ministrului Sănătăţii.

Procesul de repartiţie a candidaţilor admişi la sesiunea din 8 decembrie a concursului de intrare în Rezidenţiat începe marţi, urmând să dureze trei zile.
 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Ministerul Sanatatii rezidențiat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati