Antena 3 CNN Actualitate Ce spun colegii despre Cornel, polițistul care și-a măcelărit iubita, iar apoi s-a sinucis. Detaliul care i-a îngrozit pe anchetatori

Ce spun colegii despre Cornel, polițistul care și-a măcelărit iubita, iar apoi s-a sinucis. Detaliul care i-a îngrozit pe anchetatori

Ce spun colegii despre Cornel, polițistul care și-a măcelărit iubita, iar apoi s-a sinucis. Detaliul care i-a îngrozit pe anchetatori
06 Dec 2018   •   16:34

Bărbatul era angajat al Poliţiei Române din anul 2002 şi a fost absolvent al Şcolii de Agent de Poliţie Câmpina, după care a fost transferat la Poliţia Transporturi Caraş-Severin, unde a lucrat la Moldova Nouă, Caransebeş şi Oraviţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, cms. şef Dinu Nicorici, acesta a fost cunoscut ca un coleg bun şi nu a avut niciodată probleme în cadrul serviciului.

"În luna martie a acestui an a fost evaluat psihologic pentru îndeplinirea atribuţiunilor funcţionale şi a fost declarat apt pentru îndeplinirea serviciului. Nu am avut niciun fel de fapte care să ne indice o posibilă astfel de întâmplare nefericită", a afirmat cms. şef Dinu Nicorici.

Apelul prin 112 a fost făcut joi la ora 8,48 de mama poliţistului. O echipă a ISU s-a deplasat la faţa locului şi a forţat uşa, după care au găsit cele două cadavre. Ulterior, s-a constituit o echipă în subordonarea procurorului, care în prezent cercetează cazul.

Leziunile produse asupra poliţistului TF sunt auto-provocate, iar fatală i-a fost o lovitură în inimă, cu un obiect contondent, posibil cuţit. De asemenea, concubina sa, care era angajată ca ospătăriţă, a avut multiple lovituri, tot cu un cuţit, în zone vitale, respectiv, în spate şi în inimă.

Mister în jurul morții iubiților din Oravița. Ancheta scoate la iveală informații cutremurătoare - GALERIE FOTO

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close