Antena 3 Actualitate Cel mai cunoscut artist de pe Youtube a participat la deschiderea cursurilor MISA

Cel mai cunoscut artist de pe Youtube a participat la deschiderea cursurilor MISA

de Antena3.ro    |    29 Sep 2011   •   21:42
Cel mai cunoscut artist de pe Youtube a participat la deschiderea cursurilor MISA
Sursa foto: Foto: urban.ro

Edward Maya, cel mai ascultat cântăreţ român de pe Youtube a participat la deschiderea cursurilor MISA din Capitală. Atras de filosofia yoga, artistul a venit să cunoască învăţurile lui Gregorian Bivolaru. Ca el au fost şi alţi curioşi gata să devină următorii adepţi ai lui Guru. Idolul lor a participat doar spiritual, printr-un mesaj video pe care l-a transmis aspiranţilor.

Curioşi sau adepţi, tineri sau pensionari. Aşa a arătat publicul la conferinţa de deschidere a cursurilor MISA. În total, în jur de 50 de oameni.

Printre cursanţi, l-am găsit şi pe cântăreţul Edward Maya. Înainte de a intra în sală, prima regulă pentru cursanţi a fost să se descalţe. Apoi, o doamnă zâmbitoare le-a dat şi detaliile.

În sala parfumată cu mirosuri orientale, elevii au fost ajutaţi să intre în atmosferă printr-o muzică de meditaţie.

Apoi au vizionat, două ore şi jumătate, proiecţii video cu mărturii ale celor care au încercat deja tehnicile sexuale predate de Gregorian Bivolaru.

Guru însuşi a încheiat conferinţa printr-un mesaj înregistrat, adresat cursanţilor. Şi toţi au plecat de acolo convinşi că au atins un alt nivel.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close