Antena 3 CNN Actualitate Convorbiri înregistrate de un agent sub acoperire la vama Naidăş: Igaş a avertizat că urmează descinderile

Convorbiri înregistrate de un agent sub acoperire la vama Naidăş: Igaş a avertizat că urmează descinderile

Convorbiri înregistrate de un agent sub acoperire la vama Naidăş: Igaş a avertizat că urmează descinderile
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Aug 2011   •   16:54

Protecţia şpăgarilor din vămile de la graniţa cu Serbia era asigurată de la Bucureşti, din structura de conducere a Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră sau chiar de la Ministerul de Interne, informează pressalert.ro.

În înregistrările realizate de investigatorul sub acoperire al DGA infiltrat în vama Naidăş apare şi numele lui Traian Igaş.

Din înregistrări reiese că ministrul de Interne, Traian Igaş, a transmis un semnal încă din noiembrie 2010, în plină investigaţie a DNA,  că urmează acţiuni în vama Naidăş.

În baza relaţiilor pe care le avea în IGPF, agentul Sorin Marin Pantea era avertizat de fiecare dată când trebuia să vină un control şi îşi lua liber în acele zile.

Conform investigatorului sub acoperire, Pantea Sorin Marin i-a comunicat că naşul său i-a transmis că Igaş nu-l poate proteja în cazul în care se dovedea implicarea sa în în săvârşirea de infracţiuni.

Vezi AICI convorbirile înregistrate de agentul sub acoperire infiltrat în vama Naidăş.

Dragoş Boţa, jurnalist pressalert.ro, despre implicare lui Igaş în corupţia din vămi

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close