Antena 3 Actualitate Crater uriaș într-o intersecţie din Capitală. Strada s-a surpat!

Crater uriaș într-o intersecţie din Capitală. Strada s-a surpat!

de S.T.    |    20 Aug 2019   •   15:41
Crater uriaș într-o intersecţie din Capitală. Strada s-a surpat!
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Un crater uriaș s-a format marţi pe strada Dezrobirii din Bucureşti, la intersecţia Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul. 

Ca urmare a surpării părții carosabile, traficul rutier a fost restricționat.

În prezent, la fața locului au sosit muncitorii de la Apa Nova. Reprezentanții Primăriei Sectorului 6 au fost anunțați despre craterul format pe o stradă aglomerată prin sistemul de urgență 112.

Surparea asfaltului în pe str. Dezrobirii, zona Gorjului s-a produs în urma trecerii unui camion de mare tonaj. Incidentul a fost anunţat prin 112. Lucrătorii RADET, care au efectuat mai multe lucrări în zonă, au delimitat perimetrul, astfel încât să nu se producă accidente. Nici o persoană nu a fost rănită şi niciun autoturism “înghiţit” de crater. Pentru intervenţii şi remedieri, la faţa locului se află în acest moment agenţii Poliţiei Locale Sector 6, inspectori ai Serviciului Disciplina în Construcţii şi reprezentanţi ai administratorului drumului, Administraţia Străzilor, din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti”

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

×
Subiecte în articol: crater groapa trafic rutier

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close