Antena 3 CNN Actualitate Cristian Popescu Piedone, ajutor pentru familia cu nouă copii din Bucureşti care a rămas fără casă în toiul iernii

Cristian Popescu Piedone, ajutor pentru familia cu nouă copii din Bucureşti care a rămas fără casă în toiul iernii

Şansă la un trai decent pentru o familie rămasă pe drumuri în toiul iernii. Primarul Cristian Popescu Piedone a sărit în ajutorul celor nouă copii ai căror părinţi au pierdut casa pentru că nu au mai putut plăti rata la bancă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Ian 2024   •   08:46

Alături de alţi oameni binevoitori, edilul PUSL le-a găsit acestora o locuinţă şi le-a asigurat strictul necesar pentru a trece iarna.

Cei nouă copii și părinții lor aveau până acum trei ani o viață normală, până când într-o zi, tatăl nu a mai putut plăti rata la bancă și au juns în stradă.

La insistențele unor oameni care cunoșteau situația acestei familii, primarul PUSL, Cristian Popescu Piedone, le-a sărit în ajutor și le-a găsit o locuință. Timp de șase luni, aceștia nu vor plăti chirie.

Pe lângă adăpostul deasupra capului, edilul Sectorului 5 i-a asigurat familiei și strictul necesar.

”Vreau să vă felicit pentru felul în care, prin necazul prin care ați trecut, ferească Dumnezeu, oricine poate fi lovit de necazul dumneavoastră, felul în care v-ați crescut și cum arată copiii dumneavoastră. În ce condiții i-ați crescut, să-i văd așa curați, să-i văd pe toți la școală este mare lucru!”, i-a spus Cristian Popescu Piedone mamei celor nouă copii.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close