Antena 3 CNN Actualitate Oamenii se vor putea vaccina și la domiciliu. Cine beneficiază și care sunt pașii care trebuie urmați

Oamenii se vor putea vaccina și la domiciliu. Cine beneficiază și care sunt pașii care trebuie urmați

Oamenii se vor putea imuniza împotriva COVID-19 şi la domiciliu, dacă doresc.

Oamenii se vor putea vaccina și la domiciliu. Cine beneficiază și care sunt pașii care trebuie urmați
Sursa foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    28 Mai 2021   •   12:40

Anunțul a fost făcut de prefectul Capitale şi primarul Cristian Popescu Piedone la deschiderea noului centru drive-thru din sectorul 5. Potrivit acestora, vârstnicii sau cei care nu se pot deplasa pot face o solicitare, iar medicii vor veni la domiciliu pentru a le administra vaccinul.

De altfel, pentru stimularea vaccinării în Capitală, responsabilii au anunțat că, în perioada următoare, vor fi deschise mai multe puncte mobile în zonele mărginașe.

”Cu ajutorul Primăriei Sectorului 5 se vor deschide puncte mobile în Ferentari, care vor deservi persoanele care vor să se vaccineze în acea zonă. De asemenea, în tot Bucureștiul, va exista această preocupare de a ajunge cât mai aproape de oameni și de a facilita ajungerea lor la centrele de vaccinare”, a declarat prefectul Capitalei, Alin Stoica. 

”Ineditul este, cum a spus domnul prefect, în afară de echipele mobile din Piața Ferentari, avem și o echipă, un auto în premieră, care va merge la persoanele nedeplasabile sau la acele persoane care solicită intervenția directă la domiciliu. Avem avizul Direcției de Sănătate Publică, doctori pe această mașină, și se vor deplasa la oamenii în vârstă”,  a declarat și Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5 .

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone Alin Stoica
Parteneri
Schema lui Călin Donca cu care a făcut milioane de euro
x close