x close

Cristian Tudor Popescu, comentariu acid la adresa PNL și USR: Ce campanie să mai facă Firea? A câștigat!

de D.G.    |    22 Feb 2020   •   12:48
Cristian Tudor Popescu, comentariu acid la adresa PNL și USR: Ce campanie să mai facă Firea? A câștigat!  817 Foto: Facebook/Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu afirmă că Gabriela Firea are șanse mici să rateze un al doilea mandat de primar al Bucureștiului, după ce PNL și USR nu se înțeleg să pună un candidat comun, iar alegerile locale vor avea loc într-un singur tur de scrutin.

„Mă gândesc că doamna Firea poate să plece în concediu. Ce campanie să mai facă? A câștigat. Alegerile sunt într-un singur tur și relațiile dintre PNL și USR sunt cele pe care le vedeți.

Cei mai mulți dintre cei care au votat atât PNL, cât și USR, i-au gândit ca dreapta, ca reprezentanți, împreună, eventual să fie la guvernare, să fie aliați în Parlament. Au fost văzuți ca soluții împotriva PSD. Ei, în momentul ăsta, își bat joc.

Doamna Firea își aplică metodele pe care le știe bine, pentru că a lucrat în presa de propagandă și știe cum se face. Nu vii în modul cel mai combinagist politic cu 2-3 luni înainte de alegeri și spui: ăsta e candidatul nostru. Cum să vii cu un primar cu 3 luni înainte de alegeri? Ce zic oamenii? Înseamnă că e un joc politic. Între timp se ocupă PNL și USR să-și dea capete în gură. Cu alegeri într-un singur tur, în aceste condiții, Gabriela Firea câștigă detașat”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati