Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, reacție virulentă după imaginile cu Raed Arafat la Colectiv: „Erați singurul medic prezent în zonă, restul, niște amatori care răstigneau oamenii pe paleți”

Cristian Tudor Popescu, reacție virulentă după imaginile cu Raed Arafat la Colectiv: „Erați singurul medic prezent în zonă, restul, niște amatori care răstigneau oamenii pe paleți”

Cristian Tudor Popescu, reacție virulentă după imaginile cu Raed Arafat la Colectiv: „Erați singurul medic prezent în zonă, restul, niște amatori care răstigneau oamenii pe paleți”
26 Oct 2019   •   11:43

Cristian Tudor Popescu îi transmite un mesaj dur secretarului de stat Raed Arafat, pe care îl critică pentru atitudinea pasivă de la tragedia Colectiv, arătând că ”erați singurul medic prezent în zonă, restul, niște amatori care răstigneau oamenii pe paleți și-i cărau de mâini și de picioare...dar v-ați întors pe călcâie și ați plecat”.

În mesajul său, jurnalistul arată că Raed Arafat „se contrazice flagrant când spune că a făcut coordonare la locul intervenției”.

„Nu a coordonat nimic la fața locului, n-a scos capul din telefon, nu a comunicat prin viu grai cu nimeni. Mai spune dl Arafat că o manipulare tenebroasă este pusă la cale ca să ridice gradul de frustrare și furie al populației până la comemorarea Colectiv. Dar nu știe cine face asta...Îi spun eu. Cei care dezgustă și înfurie oamenii sunt cei trei colonei care și-au bătut joc în direct de o țară întreagă. Mai cu seamă cel care i-a înjurat pe morți”, scrie Cristian Tudor Popescu, pe republica.ro.

”Demisia nu și-o dă, căci nu are nicio apăsare, nicio remușcare, niciun regret. Rămâne în funcție din vanitate, potrivit propriei declarații, vrea să fie dat afară, nu să plece el. L-aș ruga pe dl Arafat să-și pună măcar o întrebare în legătură cu subsemnatul: cum se face că acest CTP, care l-a apărat și l-a dat exemplu de urmat de atâtea ori, este acum profund dezamăgit de domnia-sa? O fi manipulat?”, mai scrie Cristian Tudor Popescu.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat colectiv
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close