Antena 3 CNN Actualitate Cultură Actorul Victor Radovici, transportat de urgenţă la spital. Artistul are probleme cardiace

Actorul Victor Radovici, transportat de urgenţă la spital. Artistul are probleme cardiace

Actorul Victor Radovici, transportat de urgenţă la spital. Artistul are probleme cardiace
Sursa foto: Foto: www.teatrul-excelsior.ro
09 Ian 2013   •   12:42
Actorul Victor Radovici a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, miercuri la prânz, după ce i s-a făcut rău la Teatrul Excelsior, informează Mediafax.

La Teatrul Excelsior a fost chemat un echipaj de la ambulanţă, pentru a-i acorda îngrijiri medicale lui Victor Radovici.

Potrivit primelor investigaţii, Victor Radovici are o sufernţă cardiacă.

Victor Radovici, în vârstă de 71 de ani, este actor şi a fost şi director artistic la două teatre pentru copii, cărora le-a dedicat peste patru decenii din viaţă.

În 1959, alături de Ileana Stana Ionescu, Florin Piersic, Leopoldina Bălănuţă, a făcut parte din grupul care a fondat Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, unde a jucat numeroase roluri.

În perioada 1960 - 1964, a jucat şi în spectacole ale Teatrului din Ploieşti, condus pe atunci de Toma Caragiu.

Din 1964, Victor Radovici s-a dedicat teatrului pentru copii, ca actor şi ca director artistic.

Victor Radovici a jucat în numeroase spectacole, precum "Nu treziţi un copil care visează", de Eugen Ionescu, "Cocoşelul neascultător", de Ion Lucian, şi "Act veneţian", de Camil Petrescu.

Pe lângă activitatea artistică, Victor Radovici a desfăşurat şi o bogată activitate pedagogică, la Facultatea de Arte Hyperion.


 


 


 

×
Parteneri
Înregistrări șocante de la Spitalul Pantelimon: A murit tot salonul 6!
x close