Antena 3 CNN Actualitate Cultură Curs gratuit de inteligență artificială la Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Curs gratuit de inteligență artificială la Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Inteligenţa Artificială şi Învăţarea Automată fac parte deja din viaţa noastră de zi cu zi, fiind unele dintre cele mai puternice instrumente create vreodată de om. Acest domeniu în plină expansiune este folosit pentru realizarea unei game vaste de sisteme, de la aplicaţiile de pe dispozitivele mobile de recunoaştere facială, până la roboţi trimişi pe Marte, maşinile care se conduc singure sau sistemele de diagnosticare medicală automată.

Curs gratuit de inteligență artificială la Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României
de Iulia Gorgorin    |    11 Mar 2021   •   09:10

Copiii înscrişi la cursul de Inteligență Artificială de la Şcoala FDVDR, platforma de e-learning a Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, au putut învăţa şi descoperi secretele acestui domeniu vast şi performant.

Inteligența artificială este considerată un element central al transformării digitale a societății și a devenit o prioritate pentru UE. Se preconizează că viitoarele aplicații vor aduce schimbări enorme.

Cursul de Inteligență Artificială le stimulează copiilor capacităţile de învăţare prin exemple reale dar și prin concepte abstracte, le dezvoltă capacitatea de a identifica o problemă și a găsi mai multe modalități de rezolvare a acesteia și, în același timp, le stimulează și gândirea logica și imaginația.

Din ce în ce mai mulți copii sunt atrași de cursul de Inteligență Artificială.

Cursul de Inteligență Artificială este organizat gratuit, de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Centrul Educațional de Excelență IT Level și se desfășoară prin intermediul platformei de videoconferință Cisco Webex.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close