Antena 3 CNN Actualitate Cultură Lucian Romașcanu: "Opera Națională din Cluj-Napoca și-a organizat sărbătoarea anuală într-o atmosferă de mare eleganță și distincție"

Lucian Romașcanu: "Opera Națională din Cluj-Napoca și-a organizat sărbătoarea anuală într-o atmosferă de mare eleganță și distincție"

Opera Națională din Cluj-Napoca și-a organizat sâmbătă, 11.02.2023, sărbătoarea anuală într-o atmosferă de mare eleganță și distincție, transmite ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

 Lucian Romașcanu: "Opera Națională din Cluj-Napoca și-a organizat sărbătoarea anuală într-o atmosferă de mare eleganță și distincție"
Sursa foto: Facebook/ Lucian Romascan
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2023   •   12:20

"Balul Operei din Cluj înseamnă nu numai un eveniment binemeritat de toți cei care trudesc în această importantă instituție, personal tehnic, artiști, înseamnă o sărbătoare a orașului, a culturii transilvănene, a muzicii, dansului, a frumosului în general.", spune Lucian Romașcanu.

"De asemenea, este un exemplu minunat de parteneriat între o instituție culturală și mediul privat.

Felicitări Fundației Transilvania Leaders pentru generoasa implicare!

Frumosul program a fost îmbogățit cu acordarea de premii unor personalități speciale. Eu am avut onoarea de a-i acorda un premiu special tenorului Daniel Magdal, solistul și directorul artistic al Operei Naționale București, un mare artist al scenei lirice internaționale.

Felicitări Florin Estefan, manager, felicitări întregului colectiv al Opera Nationala Romana Cluj-Napoca pentru un eveniment de excepție!", a mai transmis ministrul Culturii.

Citește și: Profesoară româncă din Cluj, desemnată ambasador NASA la cea mai mare conferinţă despre spaţiu: "Vreau să arăt lumii că România are valori"

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close