Antena 3 CNN Actualitate Cultură Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu, depus la Cercul Militar. Familia cere discreţie şi decenţă. Presa nu are voie înăuntru

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu, depus la Cercul Militar. Familia cere discreţie şi decenţă. Presa nu are voie înăuntru

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu, depus la Cercul Militar. Familia cere discreţie şi decenţă. Presa nu are voie înăuntru
de O.P.    |    04 Ian 2013   •   09:52

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus, la ora 9.45, la Cercul Militar Naţional din Bucureşti, unde prietenii, colaboratorii şi toţi cei interesaţi pot să îşi ia rămas bun de la cunoscutul regizor începând cu ora 12.00
  
Sicriul cu trupul neînsufleţit al regizorului a fost ridicat vineri, în jurul orei 9.30, de la Spitalul Elias, şi transportat cu o maşină la Cercul Militar Naţional.
  
La Cercul Militar Naţional a venit şi soţia regizorului, Dana Nicolaescu.

Moartea lui Sergiu Nicolaescu, în presa internaţională. "Un prolific regizor român a murit"


  
Prietenii şi colaboratorii lui Sergiu Nicolaescu, precum şi toţi cei care doresc să îşi ia rămas bun de la unul dintre cei mai mari regizori şi actori ai României sunt aşteptaţi la Cercul Militar Naţional pentru un ultim omagiu, vineri, 4 ianuarire, între orele 12.00 - 00.00, şi sâmbătă, 5 ianuarie, între 08.00 - 10.00.
  
Totodată, familia lui Sergiu Nicolaescu "solicită decenţă şi discreţie tuturor celor care doresc să se încline pentru ultima dată în faţa Maestrului".
  
Trupul neînsufleţit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sâmbătă, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, au declarat joi, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai municipalităţii.


UPDATE: 09:20 Soţia maestrului Sergiu Nicolaescu a venit la Spitalul Elias, acolo unde a decedat ieri dimineaţă regizorul, şi a ridicat trupul neînsufleţit al soţului ei. Sicriul cu trupul lui Sergiu Nicolaescu va fi incinerat mâine la ora 12, la crematoriul Vitan Bârzeşti. Până atunci, va fi depus la Cercul Militar din Capitală. 

UPDATE: 05:35 Regizorul va fi înmormântat fără slujbă creştinească, deoarece aşa prevăd canoanele bisericii în cazul celor care sunt incineraţi. După ce familia a făcut public faptul că trupul lui Sergiu Nicolaescu va fi incinerat, au apărut şi speculaţii legate de motivul unei asemenea decizii.

Există zvonuri conform cărora maestrul ar avea un fiu ilegitim, iar incinerarea ar impiedica un posibil test ADN.



Regizorul a fost căsătorit de trei ori. Ultima dată, cu o femeie mai tânără cu 46 de ani. Alături de Dana Ionică şi-a petrecut ultimii 16 ani din viaţă. Regizorul a cunoscut-o când avea 66 de ani şi ea doar 18.

Cu toate că au fost împreună pentru mai bine de un deceniu, relaţia celor doi a fost ferită de ochii presei. S-au căsătorit în anul 2005, în cadrul unei ceremonii discrete, pe care Sergiu Nicolaescu nu a vrut să o comenteze.

Dana Ionică este şi beneficiarul averii lăsate în urmă de Sergiu Nicolaescu. Cineastul deţinea două terenuri în judeţul Constanţa şi în Capitală, două apartamente în Bucureşti şi o casă de vacanţă la Limanu, precum şi 13 conturi în valoare totală de aproape 400 de mii de euro.

Banii provin din veniturile de parlamentar cu 5 mandate la activ şi cele provenite din drepturile de autor.




×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close