Antena 3 Actualitate Cum arată casa în care a locuit Radu Mazăre în Madagascar

Cum arată casa în care a locuit Radu Mazăre în Madagascar

20 Mai 2019   •   16:40
Cum arată casa în care a locuit Radu Mazăre în Madagascar

Radu Mazăre a cumpărat câteva plaje în Madagascar.

Se pare că prețul a fost unul extrem de mic. Fostul edil de Constanța ar fi plătit câte un euro pentru fiecare metru pătrat de plajă cumpărat în Madagascar, scrie fanatik.ro.

Pe cele cel puțin 1,8 hectare de plajă acesta și-a construit un complex de bungalouri de lux. Terenul se află în regiunea Diana și este concesionat pe 99 de ani.

”Investiţia o să fie de vreo 200 – 300.000 de euro, bungalouri plus utilităţi. Cei care fac sporturi din astea, cei care se duc până acolo, nu sunt foarte pretenţioşi. Merg pentru frumuseţea locurilor şi pentru vânt. O să fie aşa, cam la două, două stele şi jumătate. Mâna de lucru o să fie ieftină, aşa că nu o să coste mult“, declara, în 2012, Radu Mazăre, conform okmagazine.ro.

Conform aceleiași surse, Mantasaly Resort are 48 de spaţii de cazare, dintre care 16 bungalouri pe plajă şi 32 de camere de hotel, iar preţurile variază între 65 şi 85 de euro/noapte, în funcţie de tipul camerei (dublă, matrimonială sau superioară) şi de vederea la mare (parţială cu full view). Cei care rezervă camerele superioare cu vedere la mare sunt primiţi cu şampanie la sosirea în resort.

FOTO, AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close