Antena 3 CNN Actualitate Curăţenie în sectorul 4. Peste 3500 de garaje, dărâmate pentru a face locuri de parcare

Curăţenie în sectorul 4. Peste 3500 de garaje, dărâmate pentru a face locuri de parcare

Curăţenie în sectorul 4. Peste 3500 de garaje, dărâmate pentru a face locuri de parcare
14 Oct 2008   •   22:29

Peste 3500 de garaje din Sectorul 4, amplasate pe domeniul public, vor fi dărâmate. Acţiunea a început astăzi şi va continua până la sfârşitul lunii februarie. În locul lor, se vor amenaja locuri de parcare sau spaţii verzi.
Garajele sunt vechi de ani de zile. Cele mai multe sunt amplasate ilegal şi nu au autorizaţie de construcţie. ?E adevărat că cetăţenii plătesc ocuparea domeniului public dar doar pentru parcare, nu şi pentru garaj.? a declarat Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4.
Primele 15 garaje construite ilegal au fost deja demolate. Proprietarii, nemulţumiţi la început, i-au dat până la urmă dreptate primarului. Ei nu vor rămâne însă fără locuri de parcare. După reamenajarea spaţiilor, primăria le va acorda cu prioritate locuri pentru a-şi parca maşinile.
Potrivit primarului de sector, finalizarea lucrărilor va fi în jurul datei de 1 martie 2009 după care va începe reamenajarea fiecărei zone.
În sectorul 4 sunt peste 3500 de garaje. Potrivit Administraţiei Domeniului Public, un astfel de garaj ocupă 2 locuri de parcare.

Antena 3

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close