Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu, avertisment pentru Traian Băsescu: "Nu mai calomnia România"

Dan Voiculescu, avertisment pentru Traian Băsescu: "Nu mai calomnia România"

Dan Voiculescu, avertisment pentru Traian Băsescu: "Nu mai calomnia România"
16 Ian 2014   •   09:12

Dan Voiculescu îl avertizează pe Traian Băsescu să nu mai calomnieze România. Într-o postare pe blogul personal, preşedintele fondator al Partidului Conservator îi transmite şefului statului că a dezbinat ţara şi a dus-o în criză, a distrus destine şi simboluri naţionale.

Tot ce face Traian Băsescu e numai pentru binele său personal, adaugă Dan Voiculescu.

Traian Băsescu a ajuns să discrediteze o ţară întreagă în lupta pe care o duce cu tot ce NU este supus în jurul său, scrie Dan Voiculescu. În postarea cu titlul "Traiane, te avertizez! Nu mai calomnia România", preşedintele fondator al partidului Conservator analizează comportamentul conflictual pe care îl are Băsescu.

"Te-ai obişnuit să provoci doar drame şi pârjol în jurul tău (chiar şi la propriu - vezi cazul incendiului din portul Rouen), să creezi conflict şi să dezbini. Ai provocat revolte, ai dus România în criză, ai distrus destine şi simboluri naţionale. Este momentul să te opreşti din a face rău Romaniei, din a te răzbuna pe un popor care, cândva, te-a onorat cu încrederea lui", a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

Dan Voiculescu îi atrage atenţia lui Traian Băsescu că, prin calomniile sale, atacă poporul român, fără să-i pese că tocmai poporul l-a ridicat şi l-a susţinut în primii ani de mandat. Totul, după ce a ajuns în atenţia justiţiei şi doar cu scopul de a face bine lui şi familiei sale.

"Este momentul sa te opresti din a face rau Romaniei, din a te razbuna pe un popor care, candva, te-a onorat cu increderea lui. Incredere pe care ai inceput s-o pierzi din 2007, cand, in calitate de presedinte al Comisiei parlamentare de ancheta, am aratat poporului roman adevarata ta fata de impostor; atunci credulitatea acestei natii te-a pastrat in functie - pentru ca in 2012 sa te demita categoric, cu milioane de voturi ignorate si sa te trimita acasa. Invata din aceste lectii, Traiane: nu mai minti si nu mai calomnia! Nu mai inventa catastrofe pentru tara doar ca sa-ti faci tie bine", a mai scris el.

Dan Voiculescu scrie că justitia trebuie sa ajunga sa fie independenta pentru ca, la finalul mandatului de presedinte, sa poată judeca dosarele penale ale lui Băsescu.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close